VRIJMARKT en OPEN HUIS 28 september

EXTRA NIEUWS VAN DE VRIENDEN VAN VERMANING

Vrijmarkt in Vermaning op 28 september

Op zaterdag 28 september, op burendag van 14.00-17.00 uur organiseren wij een bijzondere vrijmarkt. Iedereen die spullen voor zichzelf wil verkopen, krijgt in de Vermaning op deze middag een ruimte van 2 x 2 meter maximaal gratis te gebruiken. De opbrengst mag iedereen zelf houden, dus zoek snel de spullen op die je niet meer gebruikt en voor een ander kunt verkopen of ruilen.

Om in te schatten hoeveel verkopers wij kunnen verwachten, is opgave nodig bij Aly Bontekoe, voorzitter Doopsgezinde Gemeente Berlikum. Opgeven kan t/m donderdag 26 september via het

mailadres a.w.bontekoe@hotmail.com Geef je snel op! Als je je opgegeven hebt, ben je vanaf 13.30 uur welkom in de Vermaning om je beschikbare ruimte in te richten op de Vermaningsstrjitte 3.

Voor bezoekers gaan de deuren open om 14.00 uur. Alle bezoekers en standhouders mogen één gratis boek uitzoeken én ook de consumpties zijn gratis deze middag! Voor bezoekers: de standhouders én de Vrienden van Vermaning hebben geen pinapparaat, dus uitsluitend contant.

OPEN HUIS op 28 september: Bekijk de opgeknapte ruimtes!

Op dezelfde middag organiseren wij (Doopsgezinde Gemeente én Vrienden van Vermaning) een open middag van 14.00-17.00 uur waarbij wij de deuren openen voor bewoners uit Berltsum en omstreken om de opgeknapte ruimtes in de vermaning, het rijksmonument te bekijken. Laat u verrassen hoe mooi alles is geworden. In de winterperiode krijgt de voormalige kosterswoning een schilderbeurt, maar op deze middag met de vrije markt willen wij iedereen de gelegenheid geven om tussentijds een kijkje te nemen. Wellicht ziet u/zie je kansen om in de toekomst onze ruimtes te gaan huren. Dit kan met een verjaardag, familiefeest of reünie, buurtfeest of een vergadering. Kom dus langs op 28 september! Informatie over de verhuur van de (nieuwe) ruimtes kunt u/kun je terecht bij Hieke Joostema-Greidanus, tel. 0518-462542.